8 Eylül 2010, Çarşamba 04:51
Yazı Karakteri Boyutu:
   
Sanayici Esnafı Sandığa Gidiyor
05 Şubat 2010 Cuma 22:39
Ereğli Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası, bugün seçime gidiyor.

Bugün saat 10.00’da Öğretmen Abdurrahim İlköğretim Okulunda gerçekleşecek olan kongrede başkanlık için iki aday yarışacak. Mevcut başkan Abdullah Yıldırım ile Ramazan Kayaaslan’ın başkanlık için aday olduğu kongreye tüm üyelerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Ereğli Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Yıldırım, kongre ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: “Odamızın kongresini bugün gerçekleştireceğiz. Tabii bir dostluk havası içinde, insanların birbirini kırmadığı bir kongre olmasını istiyoruz. Odamız için hayırlı olan adayın kazanması da en büyük temennimiz. Tabii bu alanda kararı üyelerimiz verecek. Onların verecekleri karar doğrultusunda odamız, üyelerimize ve esnaflarımıza hizmet etmeye devam edecek” dedi.
 

Erhaber.com

 

 

Bu haber toplam 812 defa okunmuştur
Diğer Haberler
» Arşiv
1 2 3 4 5
KONYA
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
4:53 6:19 12:55 16:28 19:19 20:37
Ana Sayfa Yap | Sık Kullanılanlara Ekle
İletişim : bilgi@erhaber.com | ERHABER.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.© 2007-2008 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz
Adres
Pir Ömer Mah. İstasyon Cad. Şahin Kökbudak İşh. Kat:2 No:20 Ereğli/Konya
visitor stats